Isnin, Januari 24, 2011

Rindu

Wah..agak lama tak ber blogging nih..since addicted ngan Facebook..blog Juice ni semakin dilupakan..these day org still ber blogging lagi ke?? semuanya sibuk ngan Twitter..Facebook..hope blogging still not out of date...



Erm kehidupan baru sebagai isteri agak menyeronokkan
tak sunyi cam dulu
sekarang makan same2
tengok tv sama2
tido sama2
semuanya berdua...
harap2 cepatla bertiga plak


sekarang dh jd surirumah sepenuh masa
memang banyak masa kat rumah
so Juice nak aktif berblogging cam dulu2
mase mula2 kenal blog ni Juice memang tekun belajar HTML code even sepatah haram tak faham.
Alhamdullilah Juice mudah faham ngan HTML ni
kena rajin tengok dan study huruf2 yang sangat memeningkan.

selalu kalau ada blog nih orang suka menunjuk2 apa yang diorang beli
apa yang diorang makan
Juice pun camtu jugak
But this time Juice nak sentiasa bercerita apa yang seronok menjadi seorang isteri
be in different situation 100%

Juice dah bosan sangat ngan Facebook
Juice nak having fun ngan blog dan share life baru
seronok tau share ngan somebody nih

fill my day with happiness
with my little journey through life


4 ulasan:

Firdaus Kasim berkata...

kak, cantik la blog nie..tahniah taw

Juice berkata...

blog akak ni byk gambar anime sb akak ske sgt ngan anime...rajin2 la singgah..thanks a lot...

sickchild berkata...

peh best gila kawen.
aku pun nak kawen gak yawww.
iskkkkk T____T

*jeles*

Juice berkata...

hahaha...muda2 ni enjoy dulu..dh tua cam Juice br kawin...