Rabu, November 14, 2012

Bantal Lagi

Assalamualaikum...

Juice nek bercerita tentang tempahan bantal untuk minggu ini.
Alhamdullilah empunya bantal sangat berpuas hati dan suka dengan hasil tangan Juice. 
Kawan Juice masa seklah dulu tempah bantal untuk dijadikan hadiah harijadi anak buah dia.
So Juice gunakan tema kek, bukan sebiji kek tapi sepotong kek ngan lilin aje.

 
Simple but sweet... 
ini first time Juice buat bantal tulisan depan dan belakang.
Nak selitkan happy birthday kat cover depan tak muat plak sebab nama empunya mak ooii panjang bebenor.
kakak Juce ada cakap, harga yang Juice letak murah sangat.
Tapi Juice bagi harga member2 je ni, yang lain2 ikut saizlah...

yang oren ni plak tempahan dari mak sedara.
Katanya nak letak atas kerusi so dia request bantal yang panjang dengan sederhana lebar.
Untuk mengelakkan bantal nampak kosong, Juice buat rumah tu besar sikit siap ada taman bunga.

Harap2 yang menempah sukalah dengan bantal yang sweet ni.
Rasa nak buat untuk diri sendirilah, nak letak kat kepala katil...
Sweet Bed..


Salam Awal Muharram...
 

1 ulasan:

Ania berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)