Sabtu, April 04, 2009

Juice Birthday Wishlist

Ala sangat kesian ngan Rara tunggu Juice buat tag ini, Juice sangat sibuk ngan kerja thats why lah semacam tak ada masa nak update entry.


m:make a list of what you want on your birthday
the list should 10 numbers post the image of this award to your postingm:

Juice tak pernah dapat surprise birthday party, coz Juice ni jenis yang tak ramai kawan. Hidup Juice cuma ada family, playstation dan buku. Boleh dikatakan Juice tak begitu suka bergaul ngan orang. Sejak berblogging nilah Juice mula ada kawan2, itupun taklah ramai sangat coz masa untuk berblogging amatlah terhad.


1 m: Secretly Juice simpan impian untuk memiliki kereta yang agak unik. Kat Kuantan pernah jugak Juice terserempak ngan kerete ni, kalau x silap Juice warna kuning. Sangat comel dan unik Juice suka 4
Keretam: yang Juice maksudkan tu ialah New Beetle
Bila Juice terserempak ngan kereta ni memang Juice excited, falling in love m: wif this car.

2m: Sejak berblogging ni Juice mula mengenali Hello Kitty, selalu bila tengok HK stuff mesti Juice berfikir HK hanya untuk budak2 aje. Tak sangka ek ramai juga adult yang kumpul HK stuff ni. Maybe Juice taklah terlampau obses ngan HK, cuma minat ngan barangannya yang comel dan unik.
Juice teringin sangat nak memiliki HK camera, selain rupanya yang comel HK camera camni agak unik.

3m: Lagi Juice nak laptop yang comel jugak. Yang Juice berkenan Vaio pink laptop, harganya sangat mahal lah so maybe tak mampu dimiliki. Just berangan jelah kan.

4m: Juice teringin nak dapat kek comel camni, selalu kek kat Kuantan ni dull jer. Sama jer rasa dan bentuk, kecuali kek secret receipe. Dapat kek camni bertambah meriah lah birthday Juice.


5m: Juice suka roses, kalau boleh Juice nak sejambak pink roses. Even lama2 ia akan layu, at least juice dapat nikmati wanginya roses. Selalu Juice dapat sekuntum jer, kali ni Juice nak a bouquet of roses. Ada sape2 yang nak bagi tak????
6m:Sejak sekolah juice suka kumpul duit syiling, sekarang Bee plak galakkan Juice kumpul. Setiap hari bee akan bagi Juice coin secara banyak dan suruh Juice simpankan. Selain kumpul coin Juice nak kumpul coin bank banyak2. Sekarang kan dah banyak coin bank yang comel2.

7m:Juice suka makan, untuk birthday Juice teringin sangat nak makan italian food. Kat Kuantan kat mana ek ada jual italian food?? ada sapa2 tahu tak?

8m:Glow by JLO, Juice amat meminati Jennifer Lopez. Dari lagu hingga filem JLO and now Juice nak memiliki perfume Glow. Perfume ni sangat wangi tau dan harga juga agak mahal.

9m: Lagi lagi Juice nak teddybear, im a teddybear collector. Juice dah ada pink teddybear yang besar, tapi Juice nak big pink teddybear yang fluffy. Yang banyak bulu dan besar, wow suka suka 18

10m:Lastly, Juice cuma berharap jer dapat apa yang Juice impikan. itu cumalah impian tapi yang penting mase birthday nanti adalah birthday wishes dari insan yang kita sayangi.
Juice teringin nak dengar Bee ucapkan

m:Happy Birthday Sayang 21m:


Thats all my birthday wishes. Tak semestinya kita akan dapat apa yang kita impikan namun tak salahkan kalau kita mempunyai impian. Jangan berhenti berharap ngan impian kita tau.

Good Day All
m:

9 ulasan:

✿ Rara ✿ berkata...

thankyou sebab dah jwb tag ni. birthday akak dah nak dekatttt :P nak pergi rompak bank lah. ekekekeke. sayang akak =*

ichigo berkata...

juice dearie...comel2 lah impian juice tau..vw tu pun dira suke, comey je..!! juice blajar lah buat italian food..senang je lah juice! wat spaghetti ke pizza ke..cr je recipes kat web...gerenti juice boleh buat sedap2..take care juice!

Juice berkata...

rara cayang
cepat gi rompak bank, akak nak new beetle pastu nak vaio laptop...heheh padan muka akak mintak hadiah yg paling mahal.

rara take cara tau...

Juice berkata...

dira cayang
selalu Juice masak spaghetti aje, juice ske spaghetti cabornarra. Ala Juice teringin nak rasa italian food yg pelik sikit, spaghetti n pizza juice suke layan Pizza Hut jer. Juice suke bace entry blog dira pasal makan2 tau, selalu nmpak sedap.

Dira take care tau...

sickchild berkata...

hihihi.
gilo lah comel woii cake.
gi jalan2 nampak coinbank mesti teringat juice. hik hik hik.

sickchild berkata...

hihihi.
gilo lah comel woii cake.
gi jalan2 nampak coinbank mesti teringat juice. hik hik hik.

Juice berkata...

eny cayang...
jom kite buat kek camni nak? mesti x jadikan...juice suke kumpul coinbank tau, setakat ada sikit jer.

shasha berkata...

kita doakan...aminnnn~~!!

Juice berkata...

ya shasha, insyaallah...