Isnin, Ogos 31, 2009

Happy Moment

Hello Sunshine

Selamat berpuasa kepada semua kawan2 Juice. Agak terlewat untuk Juice ucapkan. Lama jugak Juice tak berblogging, kawan2 pun maybe dh lupakan Juice. Juice agak sibuk di bulan Ramadhan yang mulia ni.

Juice wat entry kali ni just sekadar meluahkan rasa gembira Juice sejak menjadi tunang orang ni. Apa saje aktiviti mesti ada Bee, hidup makin bermakna dan masa lebih berhar
ga.

Ganasnya Juice, suka buli Bee. Bee just redha je ngan perbuatan smack down Juice. Time ni Juice tengah tunggu kereta naza sutra kak jaja di servis. oleh kerana kebosanan melanda Juice pun wat ar menda2 di luar batasan Juice.


Harap Juice berkekalan selamanya ngan Bee tersayang
Mencintai Bee tak terluah oleh kata2 hanya perasaan meluahkan segalanya
Cinta Bee mungkin hanya satu untuk Juice
Hanya Bee yang mampu membahagiakan Juice
...ecewah ter jiwang plak

Alahai hepinya Bee masa ni, bila dah gelak bergema ruang menunggu tu ngan gelak tawa Bee. Rindunya ngan moment masa tu, bila Bee ketawa Juice rasa bahagia sangat.

Jahatkan Juice sesuka hati wat ngenat kat Bee, tapi salah Bee jugak sapa suruh wat ngenat kat Juice dulu...haha kan dah kena

Bee suka sangat bergurau n main2kan Juice tau. Yang paling Juice geram Bee suka main tarik2 tudung Juice tau, satu hal plak nak kena repair tudung ni, bila Juice merajuk mulalah menyesal.

Syawal tahun ini adalah yang kedua untuk Juice dan Bee. Harap2 tahun depan kami dapat menyambut Syawal sebagai suami isteri.
Semoga Syawal korang membahagiakan dan menjadi moment indah untuk korang.

Next week Juice baru nak cari baju raya, maybe tahun ni sedondon ngan Bee. Juice nak pilih theme colour untuk raya tahun ni adalah warna ungu. Korang pun pakailah warna sedondon jugak, syok tau...


Wish you all have a happy ramadhan and have a good time always...

2 ulasan:

rizwan's sweetheart berkata...

blog awak sgt syomel... mtk izin add blog awak dlm blog list saya...

selamat berkenalan
salam berteman dpd http://wanfeedahoney-myendlesslove.blogspot.com. jomlah lawat

Juice berkata...

hai...
nak add blog ek. boleh sangat. thanks coz sudi lawat blog juice.