Selasa, Februari 23, 2010

Juicy HK Collection

Hye there!!!!

Agak lama Juice abaikan blog kesayangan Juice ni, sejak akhir2 ni Juice makin sibuk sbb mak Juice terpaksa berdepan ngan proses Dialisis yang agak memenatkan. Erm mak Juice disahkan menghadapi masalah buah pinggang dan perlu menjalani dialisis 3 kali seminggu. Kesian tengok keadaan mak yang makin kurus dan kesakitan coz perut dan atas dada mak tela
h ditebuk bagi menyalurkan tiub untuk proses dialisis. Doakan mak Juice akan sembuh dan menjalani dialisis dengan sabar dan tabah....

kali ini Juice semacam ada mood untuk bercerita tentang koleksi terbaru Hello Kitty Juice. Dan sangat mengejutkan coz Bee memberikan sokongan moral yang amat Juice nantikan. Kalau dulu Bee selalu marah juice bazirkan duit beli HK stuff tetapi sekarang dah tebalik, Bee plak yang belikan Juice macam2 HK stuff. Gembirakan????

Juice suka mengumpul barangan HK untuk lappy Juice dan kesemua Bee yang belikan. Kadang2 stuff yang tak perlu dia beli jugak...its ok im still love you darling...


Lappy Juice sudah banyak kesan calar sejak dihantar baiki screen yang adik Juice pecahkan. Sebab tu Juice mencari lappy skin yang cantik untuk menjaga lappy Juice. Dengan suka hati Juice jalan2 ngan Bee dan terjumpalah ngan lappy skin yang sangat comel dan membuatkan Juice excited teramat. harga pun sangat berpatutan, tanpa fikir panjang Bee terus beli dan tampalkan pada lappy Juice ngan berhati2...hehehe takut tampal senget...

Then Bee belikan Juice HK usb fan yang boleh pusing kiri kanan. Dah lama Bee belikan tapi baru sekarang nk update...erm dah out of date pun but still sweet to share...

Juice pun tak sangka Bee nak beli fan ni sbb Juice berkenan ngan barang lain, erm Bee dh hadiahkan so Juice terima ngan hati yang terbuka luas.

This one Bee belikan hari ini kat East Coast Mall, ada booth dari Bubbles. Mula2 kami singgah di Al-Ikhsan, pas usha kasut adidas yang so super cute Bee ternampak booth bubbles. Dalam byk2 stuff Bee suka ngan cik tetikus yang kecil molek ni. Bee dah mula tahu taste Juice, bila Bee pandang dan angkat kening Juice faham dia tanya nak ke tak so Juice senyum super cute jgk erm tanda naklah. Bee pun terus suh amoi bungkuskan, tapi kena test dulu so amoi tu pinjam lappy tokei booth sebelah untuk test dan da mouse berfungsi ngan baik. So im on happy mood today...

Here my collection so far...kiranya yang paling latestlah. Alamak jam kecik tu Juice tak sempat tukar bateri lah sbb tu timer dah lari hehehe... Yang panjang tu payung tau, umbrella case. Juice sayang nak buka so Juice biarkan dia camtu jek. Kat belakang tu bekas air, ada besar satu dan kecil satu. Bee cakap Juice kena rajin minum air putih, nak bagi Juice semangat sikit minum air putih dia belikan bekas air tu. Juice kurang minum air putih, erm pasni kena berubahlah. Tak apa bagus cara Bee beri semangat tu umpan ngan HK jek berbaloi kalau berubah pun.

Koleksi semakin bertambah, bilik pun makin ceria. Actually agak beruntungkan bila kekasih hati memahami minat dan hobi kita. Seperti Juice, Juice jgk memahami hobinya yang suka main futsal dan badminton. Keserasian dapat dipupuk bila sama2 saling memahami.

Latest news!!!

Juice menceburkan diri ngan ONLINE bisnes, Juice akan cuba serius dan mengubah hidup Juice. Sesiapa yang nak tahu bisnes apa you all boleh lawati web Ads4bucks.com for more information. Juice akan updatekan entry tentang bisnes ni...

Have a super nice days...

4 ulasan:

[z@ck] berkata...

wah..byknya hello kitty!

sickchild berkata...

juice.
banyak siol hello kitty.
haih.
bia betul ni.

ade gak hk tapi takla sebanyak juice. perghhh.
doraemon agi banyak kot =D

Juice berkata...

hye zack....
mula2 main2 kumpul je tapi lame2 dh jd addicted la plak...syok jgk bile tgk atas meja byk cute stuff...

Juice berkata...

eny....

juice suke gak doraemon tapi x byklah doraemon stuff kat kuantan nih...ish...jom kite kumpul same2 ek...
wah eny aktif lagi ke rock climbing? hati2 tau nanti jatuh....