Rabu, Mei 12, 2010

Kerja Baru bisnes Baru

Sudah lama kan Juice x update blog, terasa semacam kekok plak nak mulakan kisah.
Sekarang Juice tengah layan facebook kat kaunter sorang diri. Kaunter mana??? bukan kaunter pertanyaan tau.

Juice sekarang dah bekerja semula, just handle family business. Family Juice ada sebuah restoran, betul2 kat depan rumah. Dulu bagi sewa kat orang Thailand tapi Abah Juice dah ambik alih So Juice jaga bahagian kewangan, beli barang basah dan akaun kedai. Penat jugak, yelah juice tak biasa kerja berat tau selalu duk rumah main games jek.

Juice sibuk sangat dan kadang2 tak ada masa nak online. Nanti Juice akan update sekali ngan gambar, kamera Juice adik bwh ke shah alam...

Thats all for now...

1 ulasan:

rizwan's sweetheart berkata...

wah juice... padanlah lama dah tak apdet. sajerk jerk wat fda ternanti2 kerinduan... blog fda pon dah lama tak kamu terjah... :)) baguslah dah ada keje baru... dengan bisnes keluarga yang abru... tentu mood pon baru... enjoy life juice... fda rindu khabar kamu!!!