Isnin, September 22, 2008

Hepi Sticker n Soft Flower

Today is my hepi sticker day, membeli sticker secara borong dgn hepinyer...
sebelum nie Juice slalu bercadang nk hias bilik ngan something special. So time jalan2 kat kuantan megamall td Juice dpt idea utk decorate something with a lot of sticker...

Juice ske sgt ngan sheep n bear sticker nie...material sticker tebal n lembut.

This's sponge sticker, dlm satu paket ada byk sticker. So Juice nk tampal sticker nie secare merata2 coz byk sgt...

Pas syok jalan2 kat kuantan megamall, Juice terase nk gi jalan kat area kuantan plaza lak. X masuk pn dalam plaza just jalan2 kat luar jer... cuace amat panas n Juice dh cadang nk balik, otw nk balik Juice terpandang something n Juice xcited sgt2.

Soft Flower

Dh lame Juice cari flower yg besar camnie, oleh sbb dh lame x jalan2 kat area kuantan plaza so Juice x tahu soft flower byk kat cnie. Slalu Juice jupe flower camnie kecik2 jer, nk beli pn rase cam x best. Malam nie Juice nk hias bilik ngan giatnyer...

Selamat Berpuasa 2 all juicy girls n boys...



4 ulasan:

reena berkata...

wahh...cumeii... suka sgt benda yg kiut-miut nih...

nak tampal stiker kat ne yang??

J u l i a 。.゜✿ berkata...

ahaaaa.. soft flowers !! kat payless tu murah gile mende ni. kju pun beli gak..pastu lilit2 kat kepala katil. =D
selamat mendeco bilik =)

Juice berkata...

hai reena..
ikut planning nk tampal rate2 je kat hanpon...
Slamat berpuase, baju raya baby dh beli ker?

Juice berkata...

hai kakju...
Comelkn soft flower tu coz saiz dier gedabak... yg kcik sye tampal kat tepi tv n yg besar plak sye wat hias dinding jer...