Jumaat, September 19, 2008

Pinky

X tahu knape Juice skang ske ngan pinky stuff, tbe2 jd girlish, maybe most of blogger love pinky stuff so that influence me 2.

Juice beli beg pink, kalu dulu mmg Juice xkan beli beg camni tapi tbe2 beg pinky nie teramat cute di mate Juice. Perubahan hormon kot, hormon pink...weird...

Cute monkey? my new purse so pinky, dulu purse Juice very old kaler. Skang ni kebyakan brg2 Juice mesti ada pink... ske sgt ngan pinky monkey, even design purse nie cam x funky sgt tapi munyet tu cute.

My make up cases, have a pinky bear. Cute pinky bear... pasni Juice nk cari byk2 pinky stuff biar smpi Bee pening kpala, skrg pn asal jupe brg pink msti Bee geleng kpala, ermm Juice jd agak childish x padan ngan Bee yg mature. Bee slalu marh ckp Juice cam budk2 jer, tapi biar r dh minat Juice camtu kn...

Well thats all for now...




4 ulasan:

J u l i a 。.゜✿ berkata...

there's always a child inside you.. no matter how old you are =D
bag pink sgt comel !! baju raya tahun ni kaler apa ??

Juice berkata...

hai kak ju...
harap sihat sentiase..
sye slalu kene mrh tau sb mesti jd gedik ble jupe pinky stuff.
tahun nie baju kaler kuning emas tau, nk jd anak raja..
kak ju plak camner?

reena berkata...

hye...lame dah tak singgah sini...kite pon suka sgt2 pink kaler...sbb cute. tak pedulik walaupun org ckp ngada2...ekekek

Juice berkata...

hai reena...
bulan pose camni sure bz ngan family kn... erm betul tue, welcome 2 pinky club hehehhh...