Rabu, November 05, 2008

Eye Pad

Sekarang tgh hujan kat Kuantan...
Juice dilanda kebosanan yg teramat, duk sorang2 kat ofis mmg menyakitkan jiwa. Nasib baik ada tenet, leh r jgk online.

Arini Juice nak citer pasal eye pad...sejak dari sekolah lagi Juice memang tido lewat, bila time school holiday hari2 tido kul 4 @ 5 pg. Aktiviti Juice di
malam hari ialah main game, dulu main ps1 je tapi bile abah beli ps2 erm lagi r menjadi2 sikap tido lewat nih. Pas sekolah Juice lalui kehidupan yg sama cume bkn bz main game tapi bz buat assignment, dulu Juice study kat polisas kuantan.

So apa kene mengena ngan eye pad? bile selalu amalkan tido lewat tentu r ada eye bag, iaitu lingkaran hitam bawah mata. Bile dah feminin baru r datang kesedaran pentingnya jaga kesihatan mata n muka.


So untuk hilangkan eye bag tu Juice amalkan memakai cucumber eye pad brand Elianto. Satu lagi perangai x best Juice ialah malas nak amalkan tapi nak cantik. Sekarang dah rajin sikit coz Bee dah complain...

Ini r rupa cucumber eye pad Juice, cam real cucumber kan? Bila letak kat atas mata memang best coz rasa sejuk n nyaman jer. Selalu Juice pakai sebelum tido, tapi pas pakai eye pad nih mata jadi segar plak...wwwaaaa tido lewat lagi...cam xder makne jek pakai menda alah nih...Anyway, bagi sesiapa yang ada eye bag tu Juice syorkan pakai cucumber eye pad dari Elianto. Sangat menyegarkan n kalau diamalkan boleh kurangkan eye bag tau...

Thats all for today...


7 ulasan:

reena berkata...

tuhla...sjk ade si kecik nih...terase gak mata kite dah jd cam panda...kena try beli gak nih...

PrettyGirlWardrobe berkata...

chumelnya layout ;p

hey babe, check out my new online boutique... ;p


tq

Juice berkata...

hai reena...
haah kn bile ada baby lagi xder mase nk jage kn...kena rajin pakai epe pad nih...
disarankan jgn pakai sblm tido nanti makin xleh tido hihik..

Juice berkata...

hai pretty...
erm thnks...just chekin ur blog, nice clothes...
thnks for visit my blog.

ichigo berkata...

wow mcmbestjer cucumber tu..harga die berapa ye juice?

Juice berkata...

ichigo dear...
murah jer RM16.90...
juice beli kat kiosk brg2 kosmetik tapi lupe r brand ape.

have a nice day...

queenrara berkata...

kak juice ,
pasal swap tu ,
rara ingat rara nk beli brg utk
kak juice kat kl nanti
act ingat nak buat theme color
kak juice suka warna apa ey?
kalau brg kt KL,
banyak benda rara boleh bg
dalam 24hb rara pos la kat kak ju terus
okay tak?
kak ju send dulu lah okay?