Sabtu, November 01, 2008

Laptop

Wah arini juice tersangat hepi, 1st coz arini Juice dh mule bekerja kat restoren santai (hep hep hoorey)...dh x manganggur lg, walaupn abah ada tanam anggur tp xnk r celen dier.
2nd coz Juice dah beli LAPTOP...yey yey pasni Juice nk online sampai pengsan hikhik.

Bantal bucuk Juice interprem jgk...
Kalau ikutkan hati Juice teringin sgt nk Vaio Sony kaler
pink tapi harganya teramat r mahal, dr beli laptop tue baik kumpul duit wat kawin (hehek x sabo2 nk kawin)...
Laptop nie model Acer Aspire, harga pun leh tahan agak berbaloi coz ciri2 yg ada setanding ngan laptop yg mahal.


Yg paling Juice ske, cover laptop nie. Sgt licin dan berwarna blue black, kelihatan padat dan kemas. Pasni Juice bercadang nk online ngan celcom broadband, kat umah Juice xder fixed line maklumlah umah atas tanah sendiri erm tiang telefon pun xder. So harap2 celcom broadband setanding streamyx...

kla Juice nk gi jalan2 kat bawah...see u all

5 ulasan:

queenrara berkata...

kak juice, rara tengah guna celcom broadband skrg :P
tapi kalau nak diikutkan, takde apa broadband yg dpt menandingi streamyx lah
selalu disconnected
tp dh lama2 pkai, skrg dh okay lh :P
mungkin sbb dh jd pelanggan setia kot,
kak juice try lh k :D
ohh btw tahniah sbb dh dpt lappy,
cantik, sama ng kwn baik rara punye :P
brp RM?

drugbuddy berkata...

santai tanjung lumpur? orang kuantan?

Juice berkata...

hai rara...
syg sgt kat umah akak xder talian tetap so trpakse gak gne broadband...
harga? erm Rm2099...
akak rase ok coz ciri2 yg ada best gak...

well have a nice day....


hai drudbuddy???
haah org kuantan, juice keje kat restoren santai..
u org kuantan gak ke?

J u l i a 。.゜✿ berkata...

wahhh lida dah ada lappy sendiri. tahniah ! =D so happy for you. lepas ni boleh online secara sakan.. =)

lida..
new updates on family gila depan rumah kakju:
skang ni mokton bagi boyfriend pika & umi duduk sekali satu rumahh..
so kalau org nak report polis pun kata anak dia kena rogol, dia akan kata, anak dia rosak bukan sebab kena ngan laki dia..tapi ngan boyfriend sendiri.

huh... keji betul. benci sgt kat bangla tu. berlagak betul.

ღ~n0n0i~ღ berkata...

juice org kuantan ek???
hehee..rindu plak ngn kuantan
owh rupanya dia keja kat restoran santai,haha..
kalo noi still @ kuantan leh la jln2 g situ lg..leyy la nyusahkn juice ;P