Isnin, November 24, 2008

Missing

Dah 2 hari Bee xder, rindunyer. Tiap2 hari duk berkepit ngan Bee, bile dier xder Juice rase cam missing something jer. Ermm..x lama lagi maybe Bee keje luar Kuantan, camner ek nak hidup tanpa dier kat sisi? Even family ada tapi x sama ngan Bee. Kalau dier xder maybe hari2 pas balik keje Juice akan duk umah jer jage Ellyda.

Sejak couple ngan Bee Juice banyak habiskan mase ngan dier dan jarang ada kat umah, biasenyer Juice akan teman Bee main futsal kat dewan futsal Kg Tiram dan kdg2 kat dewan sebelah padang polo kat indera mahkota.

Dah 2 hari Juice duk umah jer, memang sunyi sangat2.
Kala
u dah hari2 berkepit memang terase kehilangan bile berjauhan.


Bile rindu Juice ske tengok pic nie...
Bee dan ellyda mase mule2 nak mesra. Suke sangat tengok senyuman Bee, harap2 Bee balik cepat2.

Juice jiwang ar plak arini...

6 ulasan:

ღ~n0n0i~ღ berkata...

distance do not matter ^^
coz he's inside ur heart kan, he's with u every moment!
cheer up k!!

Juice berkata...

thats very true, thanks dear.

queenrara berkata...

yup, like me :)
distance do not matter lah
rara stay jb
boyf kl :)
mula2 pun rara ngan dia tiap ari jumpa masa rara duk kl taw
then bila mama amik kptsn nk pindah,
rara tpaksa lah berjauhan ngan dia
tp kena banyak sabar tau hubungan jarak jauh ni :(

ღ~n0n0i~ღ berkata...

proud of u,rara ^^
hmm..mmg la kena sabar.. BANYAK2 sabar & yg plg penting communication, kalo da jauh ni bia la rajin2 msg,or calling2
skrg ni teknologi canggih, bjauhan pun bole rasa dekat

Juice berkata...

haah kan, selain communication kepercayaan penting jgk tau. yela mcm2 leh berlaku belakang kite, yg tu amat merisaukan.

HANA bUdaK cEkElAt berkata...

i know how sick that feeling...

missing someone...

cik juice. mari kita bermissing bersama...

;p ;p