Jumaat, November 14, 2008

Mari Menonton Anime

Juice dilanda kebosanan di tempat keje. Tengah bulan camnie keje makin sikit, kalau ada booking baru r Juice bz dan tak bosan cam sekarang nie. So kalau dah bosan Juice mesti buat sesuatu, hhhmm ape kate kite tengok anime...


Sekarang Juice sedang menonton anime Emma A Victorian Romance. Anime nie sangat lah romantik dan sedih. Dulu Juice tengok anime nie kat astro melalui saluran animax, tapi tak sempat tengok sampai habis. So Juice telah men download anime nie secara sakan. Lappy Juice dah penuh ngan mcm2 anime.

Episod kat atas nie adalah kisah bagaimana Emma d
an Jones pertama kali bertemu. Jones malu2 pandang si Emma tapi minah nie cool jer.


Scene nie plak bile Emma bukak pintu tibe2 terkena kepala Jones, cam tak logik kan tibe2 leh terhantuk padahal bukak pintu slow jer. Tapi nama pun anime sikit2 tak logik xper.


Inilah Emma mase kanak2, dari kecik Emma jadi maid. Mak dan ayah dier dah xder so ada sorang makcik nie ambik Emma jadi maid umah dier. Makcik nie plak cikgu untuk anak2 kelas atasan termasuk r Jones.

Juice paling ske tengok scene nie coz ada wajah Emma tanpa ikatan sanggul dan cermin mata. Looks very natural dan comel, selalu tengok dier cam org tua jer tapi bile camni baru terserlah kecomelan Emma.

Sekarang Juice tengah download episod seterusnye...to all juicy out there i recomended to watch this fabulous anime...

2 ulasan:

J u l i a 。.゜✿ berkata...

tengok hentai pun best jugak ! =P

lariiiiiiiiiiiiiiiiii

eh lida.. kakju suka sangat tengok chibi maruko chan, black jack ngan alice academy. yakitate pun best jugakkk..

=D

Juice berkata...

chibi maruko chan best gak dan sangat cute...
yakitate citer psl baker kan, baru tgk 2 episod...

have a nice day dear..