Selasa, Disember 02, 2008

Love my lappy

Sekarang kat kuantan musim hujan, Juice suke sangat hujung tahun camnie coz cuaca sentiasa sejuk 17 dan nyaman. Tak tahu knape Juice suke ngan angin yang sejukm:, kadang bile hujan Juice mesti buka tingkap bilik walaupun dah tengah malam buta. Juice jenis yang tak tahan panas, 24 jam mesti berkipas even baru lepas mandi Juice mesti berdiri depan kipas. Time sejuk camnie pun Juice berkipas gak.

Akhirnya kamera kesayangan Juice dah balik ke pangkuan, dah lama Juice nak wat entry pasal cute stuff for my lappy tapi coz kamera xder niat
itu ditangguhkan seketika.


Cute tak wallpaper lappy Juice22 wallpaper nie bercirikan kalendar, juice jupe kat site jepun tapi tak ingat ar ape name site tu. Tak tahu knape Juice semacam ada perasaan suke kat hello kitty, Juice tak ar minat sangat cuma suke tengok jer. Mungkin dah dah terpengaruh ngan blogger lain kot, semua minat sangat ngan hello kitty nie so Juice pun sibuk2 ar nak minat gak.



Tengok tue Juice dah terpengaruh ngan hebatnya, hello kitty mouse pad berbentuk tapak kaki. Mula2 pelik jer Juice tengok mouse pad nie tapi bile kali kedua tengok cam cute plak, kali ketiga tengok Juice terus beli, kali keempat tengok terus kembang hidung 23 perasaan ku ini teramat ar pelik.

Honestly Juice tertarik ngan hello kitty coz terpengaruh, da truth is Juice amat minat ngan strawberry shortcakes dan sudah tentu anime. Kat Kuantan tak banyak ada stuff strawberry shortcakes, so niat untuk mengumpul koleksi that stuff terpaksa dilupakan seketika. So kepada blogger yang tahu kat mana terjual stuff strawberry shortcakes jgn lupe bagitau Juice ek...

Juicy always sweet
14

4 ulasan:

HANA bUdaK cEkElAt berkata...

oh, juice suke strawberry shortcake ye? jom kita ber'swap'. nak tak?
;p ;p

ღ~n0n0i~ღ berkata...

hehe.. strawberry shortcake mmg cute..
ekceli n0i pon xde la minat HK sangat tp HK mmg cute pun cuma tah nape not my fav ler


Mouse pad tu cute!!! ^^

Juice berkata...

hana jom, best gak tu. juice baru ada srg swap partner...

Juice berkata...

Dear noi..
HK mmg cute kn, maybe dah ramai minat kat HK tue smpai jadi terikut plak..
Strawberry shortcakes sgt klasik sbb tue Juice minat..