Khamis, Disember 04, 2008

Selamat Aidiladha

Mulai esok Juice akan bercuti, so maybe arini hari terakhir Juice ber online. Sempena Aidiladha yang bakal tiba, Juice akan menyambutnya di negara orang m:


Juice akan bercuti dan sambut Aidiladha di selatan Thailand. Actually tahun lepas Juice sambut Aidiladha kat Thailand jugak, so tahun nie beraya di sana lagi. Beraya kat sane tak sama ngan sini coz aidiladha diorang sangat meriah. Bile time berkorban satu kampung datang tengok ramai2.

Biasa pas beraya Juice akan jalan2
m: kat Pattani dan Yala. Honestly, bandar kat Pattani dan yala masih kurang maju. Kalau nak dibandingkan ngan Kuantan memang jauh panggang dari api. Tapi seronok jugak tengok2 budaya tempat orang, walaupun serumpun tapi budaya dan bahasa tak sama.

Nanti balik dari Thailand Juice akan update entry tentang perjalanan Juice Ke Thailand.

Juice ucapkan Selamat Aidiladha kepada semua kwn2 blogger Juice, terutama kepada Rara, Nonoi, Reena, Alya, Hana dak cekelat, Izzati, Dira Ichigo dan Kak Ju...

Sepanjang Juice xder nie jangan ar segan2 nak singgah ek, insyaallah Juice akan balik ke Kuantan pada 16hb.

Have a nice day to all my dear friend
10

5 ulasan:

HANA bUdaK cEkElAt berkata...

juice org thailand ke? wah.. selamat hari raya aidiladha...

hana ok je bab berswap partner tu. juice bg alamat n namb phone ye..

;p ;p

Juice berkata...

eh juice bukan org thailand ar, cume kakak juice kawi ngan org sane...pembetulan k.

ok nanti juice email hana...

have a nice day dear.

ღ~n0n0i~ღ berkata...

juice..
salam aidiladha.. hehe ^^
amboi2..die sampai thai sana ek.. nanti jgn lupa update ek
Have a nice day to you too.. muahxx

J u l i a 。.゜✿ berkata...

haaaaaa... dah balik belum ni yang ? oOoo suka strawberry shortcake yea..?
kakju selalu jumpa kat isetan ngan jusco. nanti kakju belikan k.
ummm cepat la cite pasal thailand..

si boy baru baru ni backpacking..bangkok-cambodia-burma pastu balik malaysia. jeles gila. tensionnnnn kakju. sepatutnya kakju ikut...tapi tak boleh. sebab ya la..keje. =(( sobs..

take care lida.. kem salam kat semua.

Juice berkata...

hai kak ju...
knape sye xleh masuk blog kak ju? knape error? saye dh lame balik cume skrg baru ada mase online.
wahh bestnyer boy leh jalan2, rugi tau kak ju x ikut...
sye suke sangat ngan ssc tapi kat kuantan x byk tau ssc stuff...

have a nice day kak ju...