Ahad, Januari 25, 2009

Happy Holiday

Hello Sunshine

Semalam Juice bercuti secara sakan. Hari2 Juice sentiasa sibuk kan, so
sometimes kena release tension jugak.
Semalam seharian Juice keluar berkelah dan bershopping. Tak beli apa2 pun, just teman kak jaja.



Juice berkelah kat air terjun Panching, selalunya once a month mesti Juice datang ke sini bermandi manda sampai kulit kecut. Juice sangat suka mandi kat air terjun tau, kat pantai juice tak suka sangat.



Yang paling happy sudah tentu si kenit Ellyda, wah excited sangat bile tengok air sungai yang mengalir indah. Turun dari kereta terus Ellyda melompat sakan, oleh kerana terlalu excited Ellyda beria nak tolak mini troli yang penuh ngan barang2, Ellyda sangat suka tolak troli nie tau. Kalau pegi mana kak jaja suka bawak troli nie coz senang nak taruk barang, so Ellyda lah si tukang tolak walaupun barang banyak.



Tak sabarnya nak mandi, bila tengok je air sungai tu Juice terus campak barang2 merata2. Kak jaja membebel cam mak nenek kata Juice macam budak2, erm whatever lah yang penting Juice nak berendam puas2.

Ellyda memang lawak sangat, masa mula2 turun dari kereta bukan main excited lagi tapi bila dah sampai Ellyda takut nak mandi. Juice tarik dia ke tengah, macam kena histeria dia nangis. Budak2 nie memang excited je yang lebih tapi takut. Last2 Ellyda dan si ibu mengandung just main kat tepi2 je.


Juice berendam tak ingat dunia, sampai nak makan pun rasa malas. Kak jaja membebel lagi ajak makan sama2. Penat sangat 3jam main sungai, kak jaja pun dah tak larat so ajak Juice balik.

Pas balik dari Panching kitaorang jalan2 kat Megamal dan makan2 kat Restoran Garden Seafood.

Semalam memang hari yang memenatkan, kul 12 malam baru sampai ke rumah tau. memang becuti secara sakanlah.

Berdekatan ngan rumah Juice ada funfair tau. Erm nanti Juice nak berjoli sakan kat situ, nak tikam banyak2 sampai habis duit.

Kla have a nice day to all juicy blogger out there...




2 ulasan:

cujie berkata...

juice,

so cute la ur layout... tembam anak dara u eh...

eh silent hill tu... cujie dah main sampai takat dah kuar sepital... pastu tak tahu nak kemana... pula tu antu tu tak reti nak bunuh.

Dia main sembur² pula... dah game over...

Juice berkata...

hai cujie

thanks...tu anak sedara lah.

antu silent hill nie lebih sesuai dibunuh guna pedang tau cam katana kalau main tembak2 lambat sgt mati...
kalau main2 sembur2 tembaklah kot jauh smpai mati tapi rugi bullet sikit...

skrg juice suka main game pc plak sbb game ps2 n psp x bnyk game baru, kalau ada pun game x best...