Sabtu, Februari 28, 2009

Miss My JuicySweetyFun

Hello Sunshine 5

Rindunya ngan JuicySweetyFun. Sudah agak lama Juce tak ber online kanm: Telekom buat hal tau, Bos Juice dah lama settle kan bil Telekom tapi still disconnect. Bos plak ke KL punyer lah lama, baru kelmarin dia balik dan dia boleh terkejut phone line still tak leh guna. So ngan Juice sekali jadi mangsa coz tak dapat ber online.

Selama beberapa minggu tak ber online nie, Juice mengalami transformasi yang amat ketara. Maybe imej Juice yang dulu sudah takder lagi, sekarang Juice ber imej baru.


Sedikit sebanyak usia banyak pengaruhi Juice dalam membuat keputusan. Entahlah mungkin Juice fikir sudah tiba masa Juice berubah memandangkan Juice akan menjadi seorang suri. Bee banyak juga mempengaruhi Juice. Dia selalu menasihati Juice hingga Juice terbuka hati untuk berubah.

Ape ek yang Juice bebelkan nie
22
Actually Juice memutuskan untuk memakai tudung, rasa dah la
ma Juice tinggalkan tudung. Dulu Juice pakai tudung pun semata2 kerana study, yela rules student polisas diwajibkan pakai tudung ke kuliah.



Sekarang ke mana saja Juice akan bertudung. Juice minta pendapat korang semua ok tak Juice berimej baru nie m:

3 ulasan:

sickchild berkata...

warkhhhh.
hihihi.
da pakai tudungg?
alhamdulillahh.
aku tah bila tah nak pakai tudung. hik hik hik =D

queenrara berkata...

wahhhhhhhh anehnyaaa :D
sekarang ni berbangkit isu tudung
tapi yang lagi aneh, semacam ada berkait kait.
ada orang tegur rara takda pakai tudung,
lepastu tengok entri akk, akk mempakai tudung. J pun sama :D
kah kah kah. kelakar bangat ni. berkait kait.

Juice berkata...

hai sickchild...
alhamdulilah dah datang seru, ko dah main poupee ker? lama tul x online dah ketinggalan agaknya.


rara dear...
erm berkait2 camner plak? akak pakai tudung dah hampir 2 minggu tau. J tu sape plak nie cayang????