Rabu, Julai 16, 2008






Juice mule mengumpul komik sejak tahun 2001, my first comic was Budak Getah or lebih dikenali skrg as One Pieces. Juice masih ada lagi first edition of one pieces. Komik ni kecik jer n page die pun x berkualiti sgt. Ini adalah first edition dialih bahasa, komik nie mmg tgh gempak kat jepun time tu.



Dari banyk2 buku yg Juice simpan just nie jer yg tinggal. Mmg cedih, nie seme kwn2 punyer psl, bile pinjam x reti nak pulang sesuka hati wat cam harte sndiri..

well that's all 4 today, Juice nak balik dah nie. Letih sgt byk keje..esok Juice nak story psl koleksi komik juice yg lain plak..Adios:hippie2:


1 ulasan:

ichigo berkata...

wow, dira pun sgt suke one piece, tp dira hanya tonton anime nye shj! dira paling suke luffy and chopper! tp kdg kala ada jatuh hati kat sanji, zoro pun macho plak! eiii, senang cerite dira memang suke kerekter one piece, semua skali!

klo anime dira cume tgk smp episod 200 lebeh, skg sibuk smp tak sempat nk tgk! wuuu!