Ahad, Julai 13, 2008

Sweet PouPee Girl!!

Cute Pink Border


Juice baru saje mengenali PouPee girl, cute sgt sbb boleh main drees up. Teringat mase kecik2 dulu slalu main dress up patung kertas ngan baju kertas. Mase tu kan ala2 bdk kampung ckit so main patung kertas jer. Banyak lg kene study pasal PouPee girl nie, camner nk cari dress yg cantik n bestnye kalu ada member yg leh kongsi citer psl PouPee girl.

PouPee ada boy jgk ke? nie sure gune rmbut pendek n baju lelaki sbb jambu je mamat nie. Boleh jgk PouPee main kawin2 ek. Cutenyer...


Yang nie cute sangat, country style, Juice ske ala2 country nie n Juice ske gak ala2 english style, Nmpk elegant n highclass...


2 ulasan:

Anul berkata...

wahh..new blogger..I love anime and manga as well. But manga is the easiest way to get the source..I follow One Piece and naruto

aku teringat gak..zaman beli patung ekrtas 20 sen sekeping

Juice berkata...

Anime n manga lover ek, nice. Juice follow one piece gak, juice ada edisi pertama one piece tapi x kumpul hbs sbb mase tu bz ngan study. im a gamerz 2, ps2 n psp.. well nice to meet u.