Khamis, Julai 24, 2008

New Friend

Wah terkejutnye bile bkk email td, someone from austria send me an email. Sarah namenye, dia tnye ape manga favourite Juice. Pas citer semua manga yg Juice ske baru Juice teringat tertinggal sesuatu. Juice x penah bgtau pun ape favourite anime Juice



Juice ske tgk Animax channel kat astro, so Juice ske ngan anime EMMA- a victorian romance. Anime ni cantik dari segi grafik and storyline pun best sgt. Ada unsur2 sedih n romantik, tgk kartun pun leh nangis tau sob..sob.. (ingat hindustan je ke sedih)



Emma was a maid, dia menjaga seorang wanita Maam Kelly Stowner. Dia penah menjadi cekgu pada anak seorang bangsawan atasan. Mamat tu bernama William Jones, mamat ni dah fall in love ngan Emma. So perhubungan antara maid n orang kaya, mmg banyak sgt tentangan. Itu cter orang dulu2 kan, tapi skrg pun same gak.
Cukup r utk arini, nak kemas2 n balik umah:naikmoto:

2 ulasan:

Sarah berkata...

Hey!
Just saw your post =) Thanks..though I just understood the English things..

yOnnA berkata...

wow :)
betul manga fancy ni :)

hee..
tp yonna suke gile katun2 dia..
sangat comel!