Khamis, Mac 05, 2009

Late Parcel

Hello Sunshine37

Syukur alhamdulilah akhirnya parcel yang Juice tunggu sampai jugak. Juice hampir putus harapan gara2 parcel itu Juice syak sudah hilang. Bayangkanlah, dah 2 bulan tau parcel tu di hantar kepada Juice tapi baru kelmarin Juice terima.

Parcel yang sampai dari Rara di Johor tau. Camner dah 2 bulan send kelmarin baru sampai, rupanya Rara tersalah tulis alamat umah m: Juice, Rara terbalikkan nombor umah Juice. Dah parcel tu sampai ke umah orang lain, nasib baik tuan punya alamat tu kenal abah Juice. Dia plak takda masa nak ke umah Juice sbb tu sampai 2 bulan Juice tunggu.

Juice dan Rara beria duk salahkan abang posmen, konon2nya abang posmen ambik parcel tu. Ermm kasihan sama abang posmen yang tak bersalah, maafkan daku21

Jom tengok apa yang Rara send untuk Juice m:


Nampak tak kat alamat tu, patutnya lot 425 tapi Rara tulis lot 452. Bila abah Juice kata ada barang untuk Juice, memang terkejut sangat coz tak sangka parcel Rara masih selamat dan dalam keadaan yang elok.


First Rara bagi Juice chocolate mirror, tapi Juice sangat sedih coz mirror tu dah pecah berderai. yang tinggal just sikat yang yummy tu jer. Juice sukelah sikat rambut ngan sikat chocolate tu, erm rasa nak makan coklat je.

Lagi Rara ada bagi hk star paper dan Singapore keychain. Sekarang keychain tu Juice letak sekali ngan kunci kereta, thanks Rara Kak Juice suka sangat ngan keychain tu.

Yang ni Juice sangat suka, Rara bagi Juice hanging mirror yang sangat comel. Cermin boleh dibuka sisi kiri dan kanan, kat belakang cermin tu ada sikat kecil.


Lagi lagi apa Rara bagi, erm Rara cam tahu jer Juice suka ngan doraemon. So Rara bagi sharpener bentuk kepala doraemon ni, kecil dan comel m:

Ada jugak sticker cute Marie, cat yang kecik Juice dah lekatkan kat lappy. Cute sangat sanpai Ellyda sibuk nak jugak sticker tu nak lekatkan kat basikal dia. Ellyda siap tanya tau kenapa tak beli untuk dia satu, ish banyak cakap tul budak kecik ni.

Juice dah pun lekatkan sticker yang besar tu kat meja lappy Juice. Juice lekatkan pada almari betul2 bersebelahan soft toys Juice.

Masa Juice tengah snap picture Ellyda sibuk membelek2 stuff yang Rara bagi, merengek2 nak jugak stuff tu. Untuk pujuk hati dia Juice ajak bergambar, padahal sengaja nak alihkan perhatian dia. Ellyda kalau bergambar memang suka wat aksi pelik2lah.

Juice nak sambung wat kerja
25
happy thursday to everyone m:

10 ulasan:

ღ~n0n0i~ღ berkata...

Haha..
tak pasal2 p0smen gak yg kene...
waaaaaaaaa..doraem0n sharpener tu.. cute!!

Juice berkata...

sian kat posmen tau, hari2 duk marah2 kat dier...
Juice ske sgt ngan sharpener tu, comel.

✿ Rara ✿ berkata...

hikhik! =P harapnya kak juice suka lah. kita ni duk lah mengkutuk posmen yang jahat kan. padahal salah sendiri yang salah tulis. kahkah =D kelakar betul

SyarifatulNadiah berkata...

so many cute stuffs!

Juice berkata...

dear rara
kak juice suke sgt ngan mirror tu. thanks dear.

hai syarifatul
kalau berminat jom kite berswap leh tukar2 cute stuff camni.

ekino berkata...

dapat banyak cute stuff ye..
cute smbil tu comel..ahaha..
tak taw nak gambar kan cmne comel nye stuff tuh..
:p
cian jgk kan kat abg pusmen tuh kan....
:)

Juice berkata...

hai ekino

taknak ngaku keselahan sendiri abg pusmen jadi mangse...
memang satu kepuasan tau simpan menda2 camni, lebih2 lagi kalau pemberian orang lagilah best.

moonie berkata...

salam juice sayang//wa ur so pinky..seme stuffs in pink... cute lak tuh...aduyai kiter samer minat p len color jerk..sayer obses ijau..huhu

lalala...cute giler blog awak

Juice berkata...

dulu juice ske gak kaler hijau, skrg nak ubah citarase plak.
time kasih slalu jenguk blog juice yg x seberape nih....

boo berkata...

Juice