Khamis, Januari 07, 2010

My Second Blog (^_^)

Time to update my entry.

Bukak je blog nih mesti boring sebab entry tak di update. Actually Juice sibuk mengedit blog kedua Juice. Alhamdllilah akhirnya siap jugak, just kena rajin update lah baru blog aktif.
Blog kedua Juice lebih ke arah perkembangan Anime dan Manga jepun yang sangat Juice adore. Juice berpendapat dah tiba masa Juice asingkan antara blog peribadi dan anime. Bila difikirkan blog akan menjadi serabut dan heavy kalau dicampuradukkan.

Disamping itu Juice berhajat untuk menghasilkan pendapatan melalui berblogging. Juice perhatikan ramai blogger yang aktif berjaya mendapat pendapatan sampingan melalui blog mereka melalui NUFFNANG.

Bukan itu saja Juice juga mahu lebih variasi, bukan sekadar menulis kisah peribadi tapi juga berkongsi hobi dan pendapat. Juice masih tercari2 penggemar Anime di kalangan blogger Malaysia. So diharapkan dengan adanya blog anime Juice, dapatlah Juice berkongsi hobi dengan mereka.

Selamat Datang Ke JUICYSWEETYANIME

Sila berikan sokongan dan enjoy dengan blog anime Juice

4 ulasan:

Noi❤Alexia❤Lolo berkata...

Oh... peminat Anime sorang ni..
Noi dah lama tak tengok Anime & takdelah peminat sangat pon :P:P

Sekarang ni cam takde masa nak tengok sume benda :P:P ehehe

All the best with your other blog (^____^)

seKut taWar berkata...

nak kata minat sgt tu..xde la
tp kreko cam da jadi bacaan wajib tiap kluaran...hehe

Juice berkata...

noi dearie...
wah noi betul2 sayangkan pets noi...

ya juice suka engok anime n since kat astro ada siaran animax tau...
sangat teruja, tapi tak sukalah anime ganas2..

harap blog baru juice dapat sambutan coz tak ramai tau peminat anime dari kalangan blogger.

thanks noi...take care tau..

Juice berkata...

juice pun peminat komik tau sekut tawar (cam pelik je call org camtu tapi tak tahu nama)
start dari situ juice dah adore komik jepun...

kalau dah tengok anime sure cepat jatuh hati...

rajin2lah singgah blog juice ek...