Rabu, Januari 20, 2010

Why I Like It Longer?

Ada orang kata 'longer is better'

kenapa?

Bila kita sebut nama seseorang tu dan tiba-tiba dia muncul sure orang akan kata

"ishh panjang umur budak ni"

See? that's Why I Like It Longer...

Kalau panjang boleh muat ramai-ramai.
Adik beradik ramai, besar plak tu.

Time jalan-jalan semua nak ikut.
Ish mesti tak muat ni.

Sebab tu advice kat abah beli Toyota Alphard yang panjang baru seronok jalan ramai-ramai.

That's Why I Like It Longer


Bila nak jalan-jalan Juice tak suka jalan bengkok macam ular, pening lah.
Juice suka ke Cameron Highlands tapi tak tahan dengan jalan yang selalu buat Juice muntah hijau ( bluwek).
Kan sangat bagus kalau jalan ke sana lurus dan panjang.
Relaks dan tenang sambil tengok permandangan.


That's Why I Like It Longer

Mengadap bilik Juice ada banyak pokok kelapa yang tinggi dan panjang.
Bila angin tiup pokok kelapa mengikut rentak angin.
Sangat menggamit perasaan.
Mendamaikan hati yang sedang bergelora ( ingin miliki sesuatu)

Pokok kelapa bukan sahaja panjang tapi banyak kelebihan.
Dari bawah hingga ke atas semua boleh digunakan dalam hidupan harian.


That's Why I Like It Longer


Juice suka makan coklat lebih-lebih lagi coklat bar.
Makan mengikut kotak secara memanjang...wah nikmat.

That's Why I Like It Longer


Long lasting love...

Juice impikan cinta yang panjang dan berkekalan.
Bahagia mencipta kenangan dalam hidup yang masih panjang ini.
Juice impikan menbina keluarga dan miliki anak-anak panjang berderet.

That's Why I Like It Longer


Belum pernah Juice terfikir akan ada phone yang panjang begini.

Macam mane agaknya rupa LG CHOCOLATE ni di jari Juice yang pendek...heheh
Panjang dan banyak kelebihannya.
Screen lebih lebar untuk bersiar-siar di laman web kegemaran sambil nikmati coklat.
Dengan screen selebar 4inch, nikmati video di mana sahaja.
Kamera 5.0 megapixel, snap gambar secara sakan.

LG Chocolate phone nipis, elegan, seksi dan what more can I say?
Just look at it makes me fall in love already...

Why I Like It Longer?

Kerana Juice pasti akan menjadi perhatian orang sekeliling dengan hanya memilikinya.
Kenapa perlu simpan phone begini dalam handbag atau poket seluar?
Juice akan pastikan LG Chocolate sentiasa di genggaman.
Makes me proud just to hold it...


8 ulasan:

kulop ludin berkata...

wah...
bagus dan sedap di baca....

Kapten Luffy berkata...

aku pun suka
hehe
gud luck!

profnotetree berkata...

btul3.. jauh dimata dekat dihati.. hehe

Rara berkata...

goodluck babe....

Juice berkata...

juice sekadar mencuba jer pakcik kulop...ni 1st time masuk contest dari nuffnang.

Juice berkata...

suke ke? kapten luffy join lah jugak kasi meriah sikit contest ni...

Juice berkata...

semoga dekat di hati nuffnang hikhik...

Juice berkata...

tq rara, entry rara best jugk...ala xder harapan ni.